• TERMÉNYDARÁLÓKAT, APRÍTÁST VÉGZŐ GÉPEKET, TAKARMÁNY KEVERŐ BERENDEZÉSEKET, ZÖLDSÉG- ÉS TERMÉNYROPPANTÓKAT GYÁRTUNK.
  • SKTC-106, 900 41, Rovinka

  • a takarmánydarálók gyártásában

TERMÉNYDARÁLÓKAT, APRÍTÁST VÉGZŐ GÉPEKET, TAKARMÁNY KEVERŐ BERENDEZÉSEKET, ZÖLDSÉG- ÉS TERMÉNYROPPANTÓKAT GYÁRTUNK.

Állattartóként és tenyésztőként mindenki tudja, milyen fontos az állomány keveréktakarmányának helyes előállítása. Az állomány minőségi és helyes táplálásának elengedhetetlen szerepe van a lovak teljesítményében valamint a mezőgazdasági végtermékek, mint a hús és a tej jó minőségében.

Amennyiben Ön tanácstalan, bátran forduljon hozzánk. Szívesen megosztjuk Önnel több mint harminc éves tapasztalatainkat a gazdasági haszonállatok minőségi takarmányozásának területén. A kínálatunkban szerepel több elektromotor által meghajtott gép – terménydaráló, aprítást végző gépváltozat, takarmány keverő berendezés, gyümölcs-, zöldség- és terményroppantó. Minden ami egy valamire való gazdaság működéséhez elengedhetetlen.

A mi gépeinkkel előállíthatóak a gazdasági haszonállatok és az erdei állatok számára legoptimálisabb keveréktakarmányok. Készségesen segítünk a megfelelő gép, eszköz kiválasztásában, tanácsadói szolgáltatást is nyújtunk. Garanciális és garancián túli szervizelést, valamint tartalék alkatrész ellátást is vállalunk. A pótalkatrészeket postán vagy futárszolgálattal küldjük.

Termékeink a Mezőgazdasági Gépesítési Intézet ( Technický a skúšobný ústav pôdohospodársky, 900 41, Rovinka) által kiadott SKTC-106 bizonyítvánnyal rendelkeznek.