• TERMÉNYDARÁLÓKAT, APRÍTÁST VÉGZŐ GÉPEKET, TAKARMÁNY KEVERŐ BERENDEZÉSEKET, ZÖLDSÉG- ÉS TERMÉNYROPPANTÓKAT GYÁRTUNK.
  • SKTC-106, 900 41, Rovinka

  • a takarmánydarálók gyártásában

TERMÉNYDARÁLÓKAT, APRÍTÁST VÉGZŐ GÉPEKET, TAKARMÁNY KEVERŐ BERENDEZÉSEKET, ZÖLDSÉG- ÉS TERMÉNYROPPANTÓKAT GYÁRTUNK.

A termék áráról a kiválasztott
összeállítás alapján tájékozatatjuk.

Szeretné feltenni kérdéseit vagy tanácsra van szüksége?

Kapcsolat

Szemestakarmány roppantó / daráló SUPER 1000

Önök jól tudják, hogy a hús, a tej jó minőségének és a lovak jó teljesítményének elérése nem könnyű feladat. Mi terményroppantót kínálunk Önnek. A terményroppantás és a pelyhesítés már régóta bevált folyamat a világban és nálunk is. Nálunk azonban a kalapácsos darálók voltak előtérbe helyezve, viszont még a legdurvább dara sem tudja helyettesíteni.

A szakértők szerint a pehely tápértéke és felhasználhatósága 90%, miközben az darás keverékeknél (sertések számára alkalmas) csak 45%. Ezen felül a roppantott takarmány elősegíti a fiatal kérődzők gyomrának jobb fejlődését.

Ezért kínáljuk Önnek a Super 1000 terményroppantót, 600-1100 kg/h teljesítménnyel. Más eszközökkel szemben a terményroppantóink különlegessége abban áll, hogy a hengerek acélból készültek. A fogak kerek formája, 5 mm mélységgel és a spirálmagassággal lehetővé teszi a hengerek közötti rés megfelelő mértékű beállítását. ezzel lehet elérni a különböző nagyságú és durvaságú magok roppantását. A hengerek alakjuknak köszönhetően jelentős hatással vannak a nagy teljesítményre, alacsony energiafogyasztás mellett. A fogak alakja és keménysége miatt nagy ellenálló képességet értünk el a kövekkel és fémekkel szemben, és minimális kopást, ezért termékeink hosszú élettartamúak. Az eszköz felülete ökológiai és higiéniai szempontból megfelelő Komaxit felületkezelővel van kezelve. Ez egy por alapú festék, ütés és vízálló, 200 Celsius fokon kiégetett. A korrodálódó alkatrészek cinkkel vannak kezelve. A motorkapcsolónak állítható motorterhelési értéke van, így a motor védett a túlterhelés ellen.
Az eszközre 24 hónapos garancia van.

A termék a Mezőgazdasági Gépesítési Intézet ( Technický a skúšobný ústav pôdohospodársky, 900 41, Rovinka) által kiadott SKTC-106 bizonyítvánnyal rendelkezik.

Súly 70 kg
A motor fogyasztása 2,2 kW
Teljesítmény 600-900 kg/hod

Használati utasítás
A termékhez pótalkatrészek rendelhetők

  További termékek

Termékek