• TERMÉNYDARÁLÓKAT, APRÍTÁST VÉGZŐ GÉPEKET, TAKARMÁNY KEVERŐ BERENDEZÉSEKET, ZÖLDSÉG- ÉS TERMÉNYROPPANTÓKAT GYÁRTUNK.
  • SKTC-106, 900 41, Rovinka

  • a takarmánydarálók gyártásában

TERMÉNYDARÁLÓKAT, APRÍTÁST VÉGZŐ GÉPEKET, TAKARMÁNY KEVERŐ BERENDEZÉSEKET, ZÖLDSÉG- ÉS TERMÉNYROPPANTÓKAT GYÁRTUNK.
Választható tartozékok
Tenzometrikus mérlegek és csatlakoztatás az elektromos hálózatba

A termék áráról a kiválasztott
összeállítás alapján tájékozatatjuk.

Szeretné feltenni kérdéseit vagy tanácsra van szüksége?

Kapscolat

Takarmánykeverő MKZ 600 és MKZ 800

Az eszköz mindenféle gabona aprítására és takarmánykeverékek előállítására szolgál. A paraméterek és a felhasználási célok megegyeznek az ŠKSO 800 -as számú termékével. A dara pneumatikusan - ventilátorral – szállítódik a keverőbe az aprítóból. A keverőnek egy 250 mm átmérőjű csavarja van, amely biztosítja a dara gyors és tökéletes összekeverését a többi hozzávalóval/alkotóelemmel. A porzsákok minimális port biztosítanak a keverék keverésekor és ürítésekor. Az ürítés manuálisan elvégzendő folyamat. Teljes szállítás esetén az elektromos telepítés nem része a szállításnak.

A takarmánykeverőt a darából és takarmányszármazékokból álló takarmánykeverékek előállításához használják. A vegyes komponenseket a felhasználó belátása szerint állítják össze.

Az eszköz leírása:
A gép működési alapja egy nagy függőleges hengerből áll, amelyet acéllemezből hegesztenek és az alján kúpban zárják le. Az eszköz belsejében csavaros szállítószalag van, amely a hulladékot összekeveri más alkatrészekkel. A keverni kívánt alapanyagot 50x50 cm-es nyíláson át öntődik be. A dara a keverőtérbe kerül az aprítóból. Az aprító csővezetékekkel közvetlenül összekötődik egy keverőhengerrel, amely ciklonként szolgál. A henger tetején szellőzőnyílások vannak, amelyek eltávolítják a felesleges levegőt a hengerből. A henger három tartólábon áll, amelyek a hengerhez vannak hegesztve. Oldalról nézve a henger fel van szerelve garattal a keverék csomagolására. A keverő csavarral van felszerelve, amely be van ágyazva a központi sütőbe. A keverés közben a keveréket folyamatosan szállítják a keverő aljáról a tetejére. A keverő tenzometriós mérleggel kiegészíthető.

Az MKZ600 a MKZ800 takarmánykeverők regisztrálva vannak az UKSUP intézetnél. (ústredný kontrolný a skúšobný ústav poľnohospodársky v Bratislave). A keverhetőség működési pontossága 1: 10000.

A termék a Mezőgazdasági Gépesítési Intézet ( Technický a skúšobný ústav pôdohospodársky, 900 41, Rovinka) által kiadott SKTC-106 bizonyítvánnyal rendelkezik.

Magasság 3500 mm
Hossz 2140 mm
A keverő motor fogyasztása 2,2 kW
A keverő térfogata 800 kg
A keverés időtartama cca 10 min
A kalapácsok száma 32 db
A daráló motor fogyasztása 10 - 15 kW
A gép fordulatszáma 3500 ot/min
Súly 300 - 420 kg
Teljesítmény 800 - 1000 kg/hod

Használati utasítás
A termékhez pótalkatrészek rendelhetők

  További termékek

Termékek